Select Page

Доставка

Количеството на доставката се определя според потвърдената от www.yosial.com поръчка. Без да се ограничава общия характер на последното, www.yosial.com има право да извършва частично доставки и/или да се освободи от задължението си за доставка, в случай, че складовата наличност от съответната стока не е достатъчна, за да задоволи потребностите на всички Клиенти, за което Клиентът ще бъде предварително уведомен.

Доставките се осъществяват в срок, съгласно съществуващия вътрешен план за доставки на стоките на www.yosial.com. Клиентът ще бъде предварително уведомен за срока на доставката на поръчаните от него стоки, освен ако писмено не е уговорен друг срок на доставка.

Доставката за гр. София може да се извърши и от куриер на Пиена Каза ЕООД. В този случай доставката се извършва до посочения от Вас адрес, според вътрешния план за доставки и техния срок, който може да трае до 10 работни дни! Доставка над 100 лева е безплатна за град София (не важи за стоки с намалена цена тип “промоция” и не включва: Чепинци, Челопечене, Божурище, Гниляне, Кремиковци, Сеславци, Требич, Ботунец, Подгумер, Щъркелово гнездо,  Мрамор, Мало Бучино, Долни Пасарел, Долни и Горни Богров, Волуяк, Войнеговци) и се извършва от куриер на фирмата до адрес, но при спазване на вътрешния план за доставки на Пиена Каза ЕООД. 

Доставки по зони с наш куриер за град София както следва:

 

Зона 1: Безплатна доставка според вътрешния график на Пиена Каза ЕООД за поръчки над 39 лв ( ж.к. Младост 1, 2, 3);

 

Зона 2: 7.99 лв доставка до посочен от Вас адрес според вътрешния график на Пиена Каза ЕООД, обикновено след 19:00 часа (Младост 1а, – 4, Дървеница, Студентски град, Мусагеница, Витоша, Малинова долина, Симеоново, Дианабад, Изгрев, Изток, Полигона, Горубляне, 7-ми, 11-ти километър, Дружба 1 и 2, Слатина, Гео Милев, Яворов, Експериментален);

 

Зона 3: 10.99 лв доставка до посочен от Вас адрес според вътрешния график на Пиена Каза ЕООД, обикновено след 19:00 часа (Павлово, Красно Село, Борово, Гоце Делчев, Белите брези, Стрелбище, Хиподрума, Лозенец, Иван Вазов, Подуяне, Редута, Оборище, Манастирски ливади, Кръстова вада, Крива река, вилни зони: Бояна, Киноцентъра, Габаро-Азмата, Бункера, Симеоново-Драгалевци);

 

Зона 4: 12.99  лв доставка до посочен от Вас адрес според вътрешния график на Пиена Каза ЕООД, обикновено след 19:00 часа (Княжево, Сухата река, Хаджи Димитър, Център, Банишора, Света Троица, Лагера, Славия, Овча купел, Горна баня, Подлозище, Карпузица, Мала кория, Разсадника, Илинден, Западен парк, Гевгелийски, Фондови жилища, Абдовица, Димитър Миленков, Детски град, Орехите, в.з. Беловодски път, в.з. Килиите);

 

Зона 5: 15 лв доставка до посочен от Вас адрес според вътрешния график на Пиена Каза ЕООД за всички останали квартали на гр. София.

Доставки до други населени места: 

– безплатна доставка до офис на Еконт (не важи за стоки с намалена цена тип “промоция”): над 100 лв и до 1 кг; над 150 лв и до 2 кг; над 195 лв и до 2.99 кг.

Доставката за останалата част на страната се извършва чрез куриерска фирма  Еконт и е за сметка на получателя. В този случай Пиена Каза ЕООД изпраща избраните от Вас стоки директно до посочения от Вас адрес с куриерска фирма или до офис на куриерската фирма. Разходите за доставката и обработка на наложен платеж са за сметка на получателя на стоката. Пиена Каза ЕООД има сключен договор с куриерска фирма Еконт, с които нашите клиенти ползват отстъпка от доставката! Посочените по-горе суми са с ДДС.

*НОВО. Не работим вече с куриерска фирма Спиди.

Клиентът се задължава да оказва възможното съдействие на Пиена Каза ЕООД във връзка с доставката, както и да го уведомява за обстоятелства, които могат да затруднят доставката. Клиенти, които не си взимат стоките от офисите на куриерските фирми, няма да бъдат обслужвани в бъдеще.

Стоките се доставят с качество и с опаковка, според действащите изисквания за съответния вид стока.

Доставките не се извършват до вратата на клиента, когато са от служител на Пиена Каза. В случай, че бихте желали такъв тип услуга, моля това да бъде упоменато в разговора с наш служител.

 Go green – екипът на Йосиал винаги е подкрепял опазването на околната среда. От самото начало на създаването на електрониия магазин спазваме някои вътрешни правила, които помагат за намаляването на въглеродните емисии и спестяват пари на крайния потребител. Прочетете повече в секцията полезно.