Избери страница

Доставка

Количеството на доставката се определя според потвърдената от www.yosial.com поръчка. Без да се ограничава общия характер на последното, www.yosial.com има право да извършва частично доставки и/или да се освободи от задължението си за доставка, в случай, че складовата наличност от съответната стока не е достатъчна, за да задоволи потребностите на всички Клиенти, за което Клиентът ще бъде предварително уведомен.

Доставките се осъществяват в срок, съгласно съществуващия вътрешен план за доставки на стоките на www.yosial.com. Клиентът ще бъде предварително уведомен за срока на доставката на поръчаните от него стоки, освен ако писмено не е уговорен друг срок на доставка.

Доставката за гр. София може да се извърши и от куриер на Пиена Каза ЕООД. В този случай доставката се извършва до посочения от Вас адрес, според вътрешния план за доставки и техния срок, който може да трае до 14 работни дни! Доставка над 50 лева е безплатна за град София (не важи за стоки с намалена цена тип “промоция”) и се извършва от куриер на фирмата до адрес, но при спазване на вътрешния план за доставки на Йосиал ЕООД. 

Доставки по зони с наш куриер за град София както следва:

 

Зона 1: безплатна доставка според вътрешния график на Пиена Каза ЕООД ( ж.к. Младост 1, 2, 3, 4, 1а; ж.к. Мусагеница и ж.к. Дървеница);

 

Зона 2: 4.15 лв доставка до посочен от Вас адрес според вътрешния график на Пиена Каза ЕООД ( Студентски град, Витоша, Малинова долина, Симеоново, Дианабад, Изгрев, Изток, Полигона, Горубляне, 7-ми, 11-ти километър, Дружба 1 и 2, Слатина, Гео Милев, Яворов, Кръстова вада, вилни зони: Бояна, Киноцентъра, Габаро-Азмата, Малинова долина, Бункера, Симеоново-Драгалевци);

 

Зона 3: 5.05 лв доставка до посочен от Вас адрес според вътрешния график на Пиена Каза ЕООД ( Княжево, Павлово, Красно Село, Борово, Гоце Делчев, Белите брези, Стрелбище, Хиподрума, Лозенец, Иван Вазов, Подуяне, Редута, Оборище);

 

Зона 4: 7.36  лв доставка до посочен от Вас адрес според вътрешния график на Пиена Каза ЕООД ( Сухата река, Хаджи Димитър, Център, Банишора, Света Троица, Лагера, Славия, Овча купел, Горна баня, Подлозище, Карпузица, Мала кория, Разсадника, Факултета, Илинден, Западен парк, Гевгелийски, Фондови жилища, Абдовица, Димитър Миленков, Детски град, Орехите, в.з. Беловодски път, в.з. Килиите);

 

Зона 5: 9.99 лв доставка до посочен от Вас адрес според вътрешния график на Пиена Каза ЕООД за всички останали квартали на гр. София.

Доставки до други населени места: 

– безплатна доставка до офис на Спиди ( не важи за стоки с намалена цена тип “промоция”): над 60 лв и до 1 кг; над 100 лв и до 2 кг; над 180 лв и до 4.99 кг.

Доставката за останалата част на страната се извършва чрез куриерска фирма,  по желание на клиента и е за сметка на получателя. В този случай Пиена Каза ЕООД изпраща избраните от Вас стоки директно до посочения от Вас адрес с куриерска фирма или до офис на куриерската фирма. Разходите за доставката и обработка на наложен платеж са за сметка на получателя на стоката. Пиена Каза ЕООД няма сключен договор с куриерски фирми, с които нашите клиенти да ползват отстъпка от доставката! Посочените по-горе суми са с ДДС.

Клиентът се задължава да оказва възможното съдействие на Пиена Каза ЕООД във връзка с доставката, както и да го уведомява за обстоятелства, които могат да затруднят доставката. Клиенти, които не си взимат стоките от офисите на куриерските фирми, няма да бъдат обслужвани в бъдеще.

Стоките се доставят с качество и с опаковка, според действащите изисквания за съответния вид стока.

Доставките не се извършват до вратата на клиента.