Избери страница

Доставка

Количеството на доставката се определя според потвърдената от www.yosial.com поръчка. Без да се ограничава общия характер на последното, www.yosial.com има право да извършва частично доставки и/или да се освободи от задължението си за доставка, в случай, че складовата наличност от съответната стока не е достатъчна, за да задоволи потребностите на всички Клиенти, за което Клиентът ще бъде предварително уведомен.

Доставките се осъществяват в срок, съгласно съществуващия вътрешен план за доставки на стоките на www.yosial.com. Клиентът ще бъде предварително уведомен за срока на доставката на поръчаните от него стоки, освен ако писмено не е уговорен друг срок на доставка.

Доставката за гр. София се извършва от куриер на Йосиал ООД. В този случай доставката се извършва от наш куриер до посочения от Вас адрес за доставка! Доставката над 50 лева е безплатна за град София. Доставка от 1 до 50 лева се заплаща на цена 5.99 лева. Минимална стойност на поръчката – 1.00 лв.

Доставката за останалата част на страната се извършва чрез куриерска фирма и е за сметка получателя. В този случай Йосиал ООД изпраща избраните от Вас стоки директно до посочения от Вас адрес с куриерска фирма или до офис на куриерската фирма. Разходите за доставката и обработка на наложен платеж са за сметка на получателя на стоката. Йосиал ООД няма сключен договор с куриерска фирми, с която нашите клиенти да ползват отстъпка от доставката! Посочените по-горе суми са с ДДС.

Клиентът се задължава да оказва възможното съдействие на Йосиал ООД във връзка с доставката, както и да го уведомява за обстоятелства, които могат да затруднят доставката.

Стоките се доставят с качество и с опаковка, според действащите изисквания за съответния вид стока.