Select Page

За нас

Пиена Каза ЕООД е семейна фирма, основана в началото на 2017 година. Йосиал ЕООД си партнира с водещи производители, доставчици и дистрибутори в световен мащаб, което е предпоставка за намиране и предлагане на разнообразни продукти с високо качество – перилни и почистващи препарати, козметика, кафе и зехтин, домашни потреби и други.

Мисия

Нашата мисия е да предоставим на крайния потребител качествотото на Запада на конкурентни за нашата родина цени. А що се отнася до доставчици, малки семейни фирми и специализирани магазини, да бъде техен партньор и отправна точка, окуражавайки техния избор, чрез предоставяне на информация, осигурявайки наличност и интересни артикули.

Визия

Ние вярваме, че индивидуалният подход и комуникация между продавач и купувач е в основата на добрите и дълготрайни взаимоотношения. Затова, потребителят има право на информиран избор и получаване на най-добрият за него продукт на оптимална цена.

Цели

Целта, която бе заложена в основата на създаването на компанията и която ни кара да се движим напред, е свързана с удовлетворението на крайния клиент – микс от перфектно обслужване, качество и добра цена.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС

Качество

Предоставяме възможността на българския потребител да се докосне до качеството, предвидено не за родния пазар; качеството, за което всеки говори, на малцина успяват да предложат.

Конкурентни цени

Стараем се да не натоварваме семейния бюджет, работейки с нисък марж и разчитайки на висок брой продажби.

Коректност

Ние изпълняваме поетите ангажименти.

Прецизност

Прецизни и до най-малкия детайл в обслужването на клиентите

Експертност

Държим да познаваме в детайли продукта и неговото предназначение като предоставяме нужната информация за решаване на проблема и постигане на удовлетворение.

Внимание

Бидейки близо до клиента и познавайки неговите нужди, ние може да предложим практичен съвет, съобразен с неговите нужди.

Гъвкавост и бързина

Изключително важни предимства в днешния натоварен и оскъден откъм свободно време ден.